Hydrafacial

Hydrafacial

6-11-2019 |

HydraFacial™ =
The best skin of your life
De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert
extracties uit en hydrateert
tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides,en hyaluronzuur

Het staat 3 trappen boven de verouderende microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet invasieve, niet chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.
De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade,zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné,pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

Hydrafacial™ is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging van Environ. Uw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten – dezelfde ingrediënten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De HydraFacial™ LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

HydraFacial™ is de favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

IS DEZE BEHANDELING IETS VOOR MIJ?

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkellijk een behandeling verdragen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG OM RESULTAAT TE ZIEN?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

HOE LANG DUURT DEZE BEHANDELING?

De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 30 minuten worden uitgevoerd.

Een goede huidverzorging door een gezonde levensstijl
Behoud de gezondheid van jouw huid door de onderstaande aanbevelingen te volgen.


• Volg een gebalanceerd dieet
• Neem huidsupplementen
• Beweeg regelmatig
• Slaap voldoende
• Vermijd roken
• Vermijd zonnebank
• Minimaliseer alcoholgebruik
• Hou je stress onder controle

Boek nu al jouw Hydrafacial behandeling via de online agenda!

Signature € 125

Deze behandeling reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van kwalitatief hoogstaande ingrediënten vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur


Signature + 3D huidfoto € 125

Met de 3D foto kunnen we een kijkje nemen in je huid, een grondige huidanalyse en advies zijn inbegrepen in deze behandeling.
Deze Signature behandeling reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van kwalitatief hoogstaande ingrediënten, vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.


To Top