Koh Manicure

Koh Manicure

14-02-2019 |

NIEUW ! NIEUW ! NIEUW !

KOH Cosmetics biedt specialistische producten voor diepwerkende Hand en Nagelverzorging en wil iedere vrouw op de wereld het genot van haar producten laten beleven.

Pure schoonheid is een wisselwerking tussen lichaam en geest en het vinden van een harmonieuze relatie tussen beide. Draagt bij aan je lichamelijk welzijn door haar zeer specialistische en diepwerkende producten.

De wetenschappers hebben de eeuwenoude kennis en filosofie van het Oosten gecombineerd met de Westerse technologie. Hieruit is een serie uiterst geavanceerde luxeproducten ontstaan.
_______________________________________________________________________

KOH Manicure

1. De nagels worden op een zachte manier gevijld met de Crystal Nail File.

2. Zuiverend handbad die de gevoelige handhuid gaat verzorgen, herstellen en zuiveren tot in de poriën.

3. Nagelriemen losweken en verwijderen op een zachte manier

4. Aanbrengen van de KOH essential Hand nourisher : Verzorgt en verstevigt de handhuid; vitamine A en C heeft een synergistische werking en bevordert de huid-regeneratie en aanmaak van collageen. UVA en UVB filer én vitamine C geven de optimale bescherming aan je handen.

5. Als afsluiter een ‘ classy natural look’ door het polieren van de nagels : Ribbels, oneffenheden en verkleuringen worden verwijderd met als resultaat een frisse, natuurlijke uitstraling en een prachtige duurzame glans. De behandeling biedt een optimale bescherming ter voorkoming van splijten en scheuren.

_______________________________________________________________________


Deze behandeling kan je boeken via de ONLINE AGENDA

To Top