Behandeling in de kijker

Behandeling in de kijker

2-10-2018 | Environ |

Skin Renewal

Extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid, voor een stralende vernieuwde huid als resultaat.

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

Na de behandeling wordt er afgewerkt met de make-up van Jane Iredale.

€ 99
---------------
BEHANDELEN

Je gelaat behandelen met het Ionzyme DF apparaat.

Wat is het?

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van je gelaats- of lichaamsbehandeling bij je Environ skincare specialiste en geeft prachtige resultaten.


Wat doet het?

Het apparaat is speciaal ontworpen om de vitamines in de Environ serums tot wel 4400x beter op te laten nemen door de huid! Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese.

Wat wil zeggen: de sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te laten nemen door de huid.


Resultaat?

Een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. Je poriën zijn fijner, je huid is gehydrateerd en steviger, roodheden verminderen en lijntjes en rimpels vervagen. Een mooie, egale huid die straalt, klinkt goed, toch!


Iets voor mij?

Deze behandelingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van pukkels, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes, zonneschade, striemen of cellulitis wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!


Nog extra redenen nodig?

Environ is dé pionier in het combineren van beide methodes (laag frequentie sonoforese en intermitterende iontoforese) in 1 behandeling. Dit in combinatie met de speciale Environ behandelingserums en -gels geven spectaculaire resultaten.


Let’s do this!

To Top