Ik ga op reis en ik neem mee..

Ik ga op reis en ik neem mee..

11-06-2018 | Jane Iredale |

1. Hydration Spray ( Balance, pommist, D2O )

De hydration sprays zijn het BESTE product op het vliegtuig,ze verfrissen niet alleen je huid maar helpen je huid te hydrateren tegen de droge lucht in het vliegtuig.

En nog een leuk weetje, alle sprays hebben een ECOCERT label : Natural and Organic certification!

2. Refill me brush

De hervulbare borstel voor alle losse poeders ( amazing base, amazing matte, powder me sunscreen,..) makkelijk en snel om je make up bij te werken zonder geklungel met een borstel in je strandtas!

3. Handdrink spf 15

Gebruik regelmatig de handdrink, hydrateert je huid en lichaam en niet beschermt je tegen UV stralen, bye bye pigment!


4. Mystikol Powdered Mineral Eyeliner

Nog nooit was het zo makkelijk om die sexy look te creëren waar je zo van houdt. De perfect intense ooglook krijg je dankzij Mystikol eyeliners - verkrijgbaar in vier levendige, water-resistente kleuren!

Een wat- er-resistente, langhoudende poeder/crème formule voor een smoky eye-look in slechts enkele seconden. Handig pocket formaat inclusief borsteltje!

5. Just Kissed Lip&Cheek Stain

Dit multifunctionele product bestaat uit natuurlijke ingrediënten die uw natuurlijke kleur benadrukken.

Droogt niet uit en is langhoudend. Past zich aan aan de pH en de temperatuur van de huid. Een onweerstaanbare roze kleur die u zal flatteren.
Te gebruiken voor wangen én lippen!

Happy flying!

Deel je favoriete reisproducten met ons via instagram of facebook, gebruik de hashtag #houvanjehuid en wie weet win jij wel een leuk make-up product voor op vakantie!!

To Top