De essentie van Jane Iredale

De mooiste make-up is een gezonde huid

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale.

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!


Wat maakt het verschil met make-up producten die ik overal kan verkrijgen?

- Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.

- Innovatieve formules die de strijd tegen huidveroudering aangaan, voor een mooie gezonde huid.

- Trendy kleuren voor het creëren van de mooiste looks.

- Aangepast aan jouw huidskleur, de huidverzorgende foundations zijn verkrijgbaar in een wijde verscheidenheid aan tinten.

- Perfecte dekking van onzuiverheden en roodheden. Onze foundations en concealers geven een buitengewone dekking die je nauwelijks moet bijwerken.

- Ontstekingswerend. Onze producten dragen effectief bij tot de gezondheid van de huid.

- Niet comedogeen. De huid blijft ademen en functioneert normaal.

- Zonnebescherming. De Skin Cancer Foundation raadt onze SPF producten aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming.

- Niet getest op dieren. Gecertificeerd door Leaping Bunny Program en PETA.

- Minimaal risico op allergieën. Hypoallergeen en dermatologisch geteste formules die de huid niet irriteren.

25 jaar clean beauty

Al 25 jaar lang maken wij de meest zuivere make-up voor jouw huid. Ons doel blijft nog steeds onveranderd: het zelfvertrouwen van onze consumenten stimuleren door een gezonde kwalitatieve make-up aan te bieden die tegelijk de huid verzorgt én beschermt. jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling: zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk. Wie de ingrediënten bekijkt, zal ontdekken dat jane iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt.

Voor ons is het belangrijk dat je exact weet wat op je huid aanbrengt.

De essentie van Jane Iredale
To Top