Hydrafacial

HydraFacial™ =
The best skin of your life

De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert
extracties uit en hydrateert
tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides,en hyaluronzuur

Het staat 3 trappen boven de verouderende microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet invasieve, niet chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

De HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse skincare.

We combineren hydrafacial met Led therapie. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels en andere tekenen van veroudering.

HydraFacial™ is de favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG OM RESULTAAT TE ZIEN?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen bij sommige huidtypes.
Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de huidtint en oppervlakkige onzuiverheden aan te pakken. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden. De combinatie thuisproducten is bij sommige huiden cruciaal om resultaten te behouden.

HOE LANG DUURT DEZE BEHANDELING?

De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 30 minuten worden uitgevoerd. Hydrafacial
To Top