Huidverbetering met Hydrafacial

HydraFacial™ =
The best skin of your life

De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert
extracties uit en hydrateert
tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides,en hyaluronzuur

Het staat 3 trappen boven de verouderende microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet invasieve, niet chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.
De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade,zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné,pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

Hydrafacial™ is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging van Environ. Uw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten – dezelfde ingrediënten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De HydraFacial™ LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

HydraFacial™ is de favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

IS DEZE BEHANDELING IETS VOOR MIJ?

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkellijk een behandeling verdragen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG OM RESULTAAT TE ZIEN?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

HOE LANG DUURT DEZE BEHANDELING?

De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 30 minuten worden uitgevoerd.

Prijzen en behandelingen kan je vinden op de online agenda


Huidverbetering met Hydrafacial
Prijslijst

Prijslijst

Hydrafacial Signature € 125 - 30min
( verstopte porien, stralende teint, coup d eclat effect )

Hydrafacial Deluxe € 150 - 45 min
( Deze behandelingen omvatten alle essentiële functies van de Signature Hydrafacial, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt via de boosters - Dermabuilder (anti-rimpel) of Britenol (pigment)
Deze behandeling wordt afgesloten met Led- licht therapie om de zichtbare tekenen van veroudering verder te verminderen.

Hydrafacial Platinum € 175 - 60 min

Ervaar de ultieme Hydrafacial ervaring met de Hydrafacial Platinum! 

Deze behandeling start met een ontgiftingsproces met lymfedrainage. Vervolgt met de Signature Hydrafacial om de huid diep te reingen, te extraheren en te hydrateren.
Richt je op speciefieke huidproblemen met een booster naar keuze: Dermabuilder (anti-rimpel) of Britenol (pigment) 
Deze behandeling wordt afgesloten met Led- licht therapie om de zichtbare tekenen van veroudering verder te verminderen en een 3D hydraterend vliesmaker voor een optimale hydratatie.

Boek nu een Hydrafacial Deluxe en krijg deze Platinum behandeling in de plaats.

Actie geldig tem 31/01/2020

Hydrafacial Platinum + Intensive decollete € 195 - 65 min

Hydrafacial Platinum + intensieve hydrafacial behandeling van het decollete.
Anti ageing/ hydratatie/ pigment verbeteren


Actie geldig tem 31/01/2020

To Top