Cosmetic Roll-Cit
Vergroot

Cosmetic Roll-Cit

De Cosmetic Roll-Cit® is een roller met micronaaldjes die microgaatjes in de hoornlaag maakt. Het verhoogt de opname van de actieve werkstoffen tot in de diepste huidlagen.

Rol met een lichte druk telkens in 3 richtingen: verticaal, horizontaal en diagonaal, 5 maal over dezelfde zone.

Hoe meer microgaatjes hoe meer vitaminen de huid kan opnemen.

De Cosmetic Roll-CIT® voor thuisgebruik kan geïntegreerd worden in de gelaatsbehandeling in het instituut waardoor het resultaat opmerkelijk verhoogt.


De ENVIRON® Cosmetic Roll-CIT® won
de prestigieuze ‘Marie-Claire Prix d’Excellence’

€79,00

Bekijk ook:

Ionzyme Gold Roll-Cit
Ionzyme Gold Roll-Cit
Meer info

Inhoud

Dit vullen we spoedig aan!

Het instituut

Huidverbetering Environ

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

Meer info

To Top