Ionzyme Gold Roll-Cit
Vergroot

Ionzyme Gold Roll-Cit

Dr. Des Fernandes was de pionier in Skin Needling en de eerste die de Cosmetic Roll-CITTM geïntroduceerd heeft. Dit instrument werd ontwikkeld om de opname en de doeltreffendheid van de vitaminen in de Environ® huidverzorgingsproducten te verhogen. Dynamische resultaten bewezen de efficiëntie bij eenvoudig thuisgebruik.

Nu introduceert Environ® Ionzyme Gold Roll-CITTM, een nieuwe luxueuze versie binnen het Roll-CIT gamma.

Deze zorgvuldig ontworpen nieuwe Roll-CIT heeft 260 ultra fijne naaldjes van de hoogste kwaliteit waardoor het de meest effectieve cosmetische Roll-CIT in het gamma is.

De naaldjes hebben een lengte van 0,2 mm.
Deze elegante, exclusieve Roll-CIT is met goud belegd. Dit edel metaal is duurzaam, antibacterieel en gemakkelijk schoon te maken. Door regelmatig gebruik en in combinatie met de Environ® huidverzorgingsproducten, zal dit stijlvol instrument drastische resultaten bereiken:

• De huid oogt strakker
• De zichtbaarheid van fijne lijntjes vermindert
• De huidtextuur verbetert
• De onregelmatige huidstint wordt egaler

€219,00

Bekijk ook:

Inhoud

Dit vullen we spoedig aan!

Het instituut

Huidverbetering Environ

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

Meer info

To Top