Sebu-Clear Masque
Vergroot

Sebu-Clear Masque

Dit crèmemasker bevat een combinatie van exfoliërende zuren en helpt bestaande puistjes te zuiveren.

Wanneer je het Sebu-Clear Masque om de twee dagen ‘s avonds gebruikt, vermindert het verschijnen van die vervelende puistjes.

Sebu-Clear Masque: zuivert bestaande puistjes, bevordert de celvernieuwing en helpt je huid er fris en gezond uit te zien.

*Personen die allergisch voor aspirine zijn, mogen dit product niet gebruiken omdat het salicylzuur bevat.

€39,00

Bekijk ook:

Sebuwash
Sebuwash
Meer info
Sebutone
Sebutone
Meer info
Skin Accumax
Skin Accumax
Meer info

Inhoud

Dit vullen we spoedig aan!

Het instituut

Huidverbetering Environ

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

Meer info

To Top