D2O
Vergroot

D2O

Omschrijving

Deze gezichtsspray verdampt niet en is een bron van hydratatie en verzorging voor de huidcellen. Bevat ingrediënten die de huid kalmeren en vrije radicalen bestrijden. D20 is een must na een laseroperatie en een peelingbeurt! Sommige make-up artiesten zijn ervan overtuigd dat D2O een onontbeerlijke laatste stap is in het make-up proces. Deze spray zorgt er in enkele seconden voor dat de mineralen zich fixeren .

•Bevat extracten van zeewier die de verhoogde afscheiding van olie door de talgklieren tegengaan en het pH-gehalte van de huid regelen.
•Ylang ylang verspreidt niet alleen een hemelse geur, maar helpt ook de sebumafscheiding te reguleren. Voorts werkt ylang ylang kalmerend, helpt bij depressie en is tevens bekend als afrodisiacum.

Ingrediënten

Aqua (water), ylang ylang bloem extract, kamille bloem extract, mirre-extract, natrium PCA, Corallina Officinalis extract, extract van olijfblad, extract van rozemarijnblad, druivenpitextract, kaliumsorbaat


Tips
•Maak de borstels nat om fijne lijntjes te trekken .
•Gebruik overal waar de lucht vrij droog is.
•Gebruik D2O voor het hydrateren van een vette huid.
•Het is geen goed idee om bronwater op het gezicht te verstuiven omdat de meeste bronwaters kalk bevatten die een moeilijk te verwijderen witte film op de huid vormt.
•Deze spray is ook goed om statisch haar onder controle te krijgen.

Toepassing

Een weinig op het gelaat verstuiven op een afstand van ongeveer 12cm. Vervolgens met de vingers zachtjes op de huid kloppen zodat het vocht in de huid dringt en fijne lijntjes en poriën minder zichtbaar worden. Gebruik deze spray tevens wanneer je last hebt van een droge huid of de huid blootgesteld is aan te droge lucht.

€29,90

Bekijk ook:

Balance
Balance
Meer info
Pommist
Pommist
Meer info
Liquid Foundation
Liquid Foundation
Meer info

Inhoud

Dit vullen we spoedig aan!

Het instituut

We zijn druk bezig om dit gedeelte te vullen.
To Top