Deze zeep is vervaardigd volgens de traditionele methode door ambachtelijke zeepmeesters. Gekookt in een ketel en gemaakt van pure, plantaardige olie. Natuurlijke glycerine reinigt en respecteert het natuurlijke evenwicht van uw huid, die aan zachtheid en comfort herwint. Zijn frisse en sensuele geur van groene thee en jasmijn omhult je huid met een zacht parfum. Bevat geen dierlijke vetten,
Deze zeep is vervaardigd volgens de traditionele methode door ambachtelijke zeepmeesters. Gekookt in een ketel en gemaakt van pure, plantaardige olie. Natuurlijke glycerine reinigt en respecteert het natuurlijke evenwicht van uw huid, die aan zachtheid en comfort herwint. Zijn geur van de tiaré bloem omhult je huid met een zacht parfum. Bevat geen dierlijke vetten, noch synthetische tensio-actieve

Baija

Baïja ontwikkelt huidverzorgende collecties en geurcomposities met exclusieve geurnoten en bijzondere natuurlijke ingrediënten.

Naargelang de creaties componeert Baïja zachte en aantrekkelijke herinneringen die alle aroma-therapeutische eigenschappen van planten onthullen.

Want alles is puur emotie... elke parfum en elke textuur creërt of ontstaat uit een gevoel... De geuren vertellen hun verhaal en brengen ons terug naar dat van ons.

Onze producten worden vervaardigd in Frankrijk en worden ontwikkeld volgens een streng formulecharter dat borg staat voor een uitstekende kwaliteit.

Wij respecteren en geven voorrang aan natuurlijke ingrediënten en formules zonder parabenen of fenoxyethanol.

To Top