Tantasia Self Tanner & Bronzer
Vergroot

Tantasia Self Tanner & Bronzer

Tint Today. Tan Tomorrow.™

Geeft een instant, gezonde kleur.
Bouwt geleidelijk een natuurlijke kleur op na 3 dagen, voor optimale controle en keuze.
Frisse citrus geur.
Streepvrije formule.
Getest op gevoeligheid voor gebruik op het gelaat en het lichaam.
Levert een natuurlijke hydratatie aan de huid.
Op het gelaat: Knijp een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt uit op uw vinger. Stip het voorhoofd, de neus, de wangen en kin aan en verdeel het product zone per zone. Start centraal in het gelaat richting de haargrens met strijkende heen en weer bewegingen.

Op het lichaam: Knijp het product (ter grootte van een 2 euro stuk) in uw handpalm. Wrijf uw handen 2 à 3 keer samen om het product goed in uw handpalm te verdelen. Strijk het uit op één deel tegelijk van uw lichaam totdat het product is geabsorbeerd met lange heen-en-weer strijkingen. Herhaal bovenstaande stappen totdat de gewenste dekking is bereikt. De handen grondig wassen na gebruik. Breng dagelijks aan totdat de gewenste bruine teint is verkregen. Gebruik regelmatig om de kleur te behouden.

Om de kans op afdruk op de kledij te verminderen, wacht 15 à 20 minuten alvorens u aan te kleden.
Ook de Blending Brush kan gebruikt worden om Tantasia aan te brengen.
Gebruik regelmatig om de kleur te behouden.

€39,00

Bekijk ook:

Hydrating Clay Masque
Hydrating Clay Masque
Meer info

Inhoud

Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Vitex Agnus Castus Extract, Glycerin, Peg-Crosspolymer, Acetyl Tyrosine, Copper Gluconate, Dihydroxyacetone, Hydrolyzed Wheat Protein, Mica, Caramel, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Chloride, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Iron Oxides (Ci 77489).

Het instituut

We zijn druk bezig om dit gedeelte te vullen.
To Top